Anaïs Gomar, tenista lleidatana professional visita les pistes de Tennis d’Alcarràs

Durant aquesta setmana Anaïs Gomar Isart ajuda a la seva ex entrenadora Sonia Colomina en les classes de Tenis de l’Escola d’Alcarràs.

Anaïs Gomar Isart, nascuda a Lleida el 1990 va començar la seva carrera esportiva fent de gimnasta i als 12 anys va canviar d’esport a causa d’una lesió d’esquena i va començar a jugar a tennis. A través de molts entrenaments i partits guanyats va aconseguir ser la primera jugadora de la província de Lleida en obtindre una beca per anar a estudiar negocis internacionals i continuar entrenant a Campbell (Estats Units).

Quan va acabar la carrera, Anaïs va tornar a Catalunya passant per diferents Clubs Internacionals de Tennis, però aquests dos anys es van caracteritzar per diferents lesions. Als 22 anys va tornar a Lleida i Sònia Colomina, actual monitora de Tennis d’Alcarràs, es va convertir amb la seva entrenadora. Durant aquests anys, Gomar es va proclamar segona tenista de Lleida que va entrar al WTA (núm. 1080).

Al setembre del 2015, Anaïs va rebre una oferta d’entrenadora a l’Escola Internacional de China. Actualment, ella esta residint a China i aquesta setmana ha vingut de visita a ajudar a Sònia Colomina per formar als tenistes Alcarrassins.

Moltes gràcies Anaïs!

P1020097

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s