XESCO ESPAR A ALCARRÀS

L’Ajuntament i el Patronat Municipal d’Esports d’Alcarràs us convida a les xerrades que portarà a terme en Xesco Espar, un professional i Coach de l’esport des de fa molts anys. En Xesco és ex jugador i ex entrenador del FC Barcelona d’Handbol i actualment es dedica a formar i motivar grans esportistes combinant-ho fent de professor a l’Inefc de Barcelona.

Per aquest motiu, demanem que aprofiteu la ocasió d’assistir a les conferències Dimarts dia 1 de Març al Casino d’Alcarràs. Podeu recollir les invitacions per a la vostra entitat a les oficines del Patronat.

A les 18 hores: Aprendre amb l’esport, desenvolupar-se amb valors.

“En la pràctica esportiva, el nen descobreix els valors que li aporten els hàbits necessaris per a desenvolupar-se com a persona. La disciplina, concentració, solidaritat, generositat, humilitat … tots aquests valors es poden descobrir molt fàcilment en cada episodi esportiu si tant pares com entrenadors som capaços de disposar de la pràctica com cal i de fer les preguntes adequades als nens”

A les 20 hores: Rendiment Esportiu, Personal i Professional.

“La pràctica que té per objectiu el rendiment esportiu ens mostra els mateixos paràmetres que el rendiment personal i professional. És la mateixa persona la que desenvolupa les tres activitats, així que en Xesco Espar ens explicarà el transvasament i sinèrgia que de l’un es produeix cap als altres. Talent i motivació són els dos eixos principals: com s’estructuren i es complementen, com es poden augmentar i combinar i sobretot com ens permeten créixer i accedir a nous nivells de rendiment”

cartell-flyer (2)

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s