Fruits de Ponent esponsoritza un jove alcarrassí que participarà a l’IronMan de Lanzarote

Albert Gilart és també soci de la Cooperativa del Camp d’Alcarràs

El veí d’Alcarràs Albert Gilart participarà el proper dissabte dia 21 de maig a la IronMan de Lanzarote convertint-se en el primer alcarrassí que s’enfronta a una prova d’aquest tipus. Fruits de Ponent posa el seu gra de sorra col·laborant amb l’Albert, també soci de la Cooperativa d’Alcarràs, per tal de fer realitat aquest repte.

L’IronMan de Lanzarote, que consta amb tres proves de: 3,800 de natació, 180 Km amb bicicleta i amb un desnivell de 2,600 metres i 42,2 Km corrent, és una de les més exigents del calendari d’aquest tipus a causa de les condicions climatològiques de la Illa. Gilart, que participarà amb el dorsal 773, ha estat entrenat per l’atleta lleidatana Eva Ledesma i també forma part del Grup Tri-4.40.

Cal recordar que el Grup Cooperatiu col·labora amb nombrosos esdeveniments esportius i també n’és patrocinador d’alguns, com per exemple, la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent. També col·labora amb diferents grups esportius, principalment relacionats amb l’esport base o l’esport popular, per tal de promoure la pràctica esportiva, ja sigui aportant fruita o amb altres tipus d’ajudes.

 

El president de Fruits de Ponent, Sebastià Escarp, amb l’Albert Gilart (a la dreta), a les instal·lacions de Fruits de Ponent.

Albert Gilart (2)

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s