Club Gimnàstic Alcarràs

El Club Gimnàstic Alcarràs es va constituir l’any 2009, i desenvolupa tant l’activitat de gimnàstica rítmica com gimnàstica artística. Per aquesta temporada 2015/2016 comptem amb més de 50 nens/es que van des dels 3 anys fins als 12/13 anys.

Les dues disciplines realitzen els entrenaments al Pavelló Polivalent d’Alcarràs de dilluns a divendres.

Un dels objectius bàsics del club és poder contribuir al bon desenvolupament dels nens i nenes, ja sigui a nivell cognitiu com motriu. I sense renunciar a que les gimnastes puguin augmentar el seu nivell competint per tot Catalunya.

En  gimnàstica  rítmica  tenim  per  3er.  any  consecutiu  a  la  Laura Reyes  i  la  Caterina Castillo,  com  a entrenadores d’aquest  esport. Elles saben transmetre perfectament la passió que senten per la gimnàstica rítmica. Esport purament femení on regna la plasticitat, la gràcia i la bellesa. Aquest curs les nostres nenes aniran a diferents competicions de la província de Lleida. Ho faran amb conjunt i amb individual.

En gimnàstica artística aquest any comptem amb un equip d’entrenadores format per la Sabrina Martínez, la Laia Bordes i l’Alba Ricou. Destacaria, a part de la seva qualitat tècnica, la seva gran qualitat humana i la gran implicació en aquest projecte del club. Aquest any les nenes competirem al campionat escolar del Consell Esportiu del Segrià, i també, a les competicions organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica en els nivells d’escolars, Inigym i Promogym.

P1020077 P1020081 P1020086

Deixa un comentari